در مسیر رشد و شکوفایی علمی
وي علوم قرآني را نزد پدرش فرا گرفت و تحصيلات ابتدايي را در دبستان اسلامي با موفقيت سپري کرد. سپس با تشويق پدر و علاقه وافر به فراگيري علوم ديني وارد حوزه علميه کرمانشاه شد و پس از مدتي براي ادامه تحصيل به شهرستان قم هجرت کرد و در مدارس مختلفي از جمله مدرسه آيت الله گلپايگاني(ره)، مدرسه فيضيه و مدرسه حقاني،نسبت به کسب معارف،ادبيات صرف و نحو و منطق همت گماشت وبه دليل محسنات فراوانش مورد توجه شهيد آیت الله قدوسي قرار گرفت.
همیشه با لباس روحانی فعالیت می کرد
شهید کرمي در دوران انقلاب عليه رژيم طاغوت فعاليتي گسترده داشت که از آن جمله مي توان به سفرهاي متعدد به استان هاي کردستان، کرمانشاه و خوزستان براي تهيه اسلحه و تجهيزات نظامي اشاره کرد.
وی همواره در مبارزات خود، با لباس مقدس روحانيت حاضر ميشد تا سايرين بدانند روحانيون طلايهداران اين نهضت هستند.
آن روحانی مجاهد، پس از دستگيري توسط رژيم شاه، در زندان نيز دست از مبارزه برنداشت در عین این که بيشتر اوقات خود را صرف دعا و نيايش ميکرد تا جايي که از سوي شهيد قدوسي در کلاس اخلاق به عنوان فردي نمونه شناخته شد.
شهید کرمي در انجام عبادت ها و فرائض ديني، خلوص ويژهاي داشت و در زمره اهل تهجد و شب زندهداري به شمار می رفت.
بخشی از وصیت نامه
در قسمتي از وصيتنامه اين شهيد عزيز ميخوانيم:
«از شهيدان راه اسلام شرمگينانه عذر خواهي نموده و شاکر خواهم بود، اگر اين روسياه را هم به خيل خونبار و کاروان پر کرامت خود بپذيرند.»
در مسیرخدمت گزاری به پابرهنگان
وي پس از پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي در مسؤوليتهاي متعدد و مهم قضايي و فرهنگي کشور خدمات شايستهاي ارائه نمود و براي حفظ دستاوردهاي نظام اسلامي به عضويت بسيج درآمد و بارها در جبهههاي جنگ تحميلي حضور يافت. سرانجام در آخرين حضور حماسه ساز خويش در هفتم مرداد ماه سال 1367 در منطقه عملياتي مرصاد به نور ابدي و سرچشمه لايزال هستي پيوست و پيکر مطهرش در کنار ساير شهيدان آرام گرفت.
یادش گرامی و راهش پررهرو باد